Rólunk

Az elmúlt években egyre gyakrabban kerestek fel bennünket fogtechnikus kollégák alapanyag -, és eszközhasználathoz kapcsolódó kérdésekkel vagy kérték tanácsunkat különböző márkákkal kapcsolatban.

2015-ben azért hoztuk létre a Cirkon Universum Kft-t, hogy saját fogtechnikai laboratóriumunk évtizedes tapasztalatait felhasználva kínáljuk – az általunk is használt – kiváló minőségű termékeinket az érdeklődő kollégák igényeire szabva.

Kizárólag olyan alapanyagokat és termékeket forgalmazunk, amelyek mi is naponta használunk. Kezdetben magas minőségű cirkónium tömböket, maró eszközöket, illetve labor-, és rendelői szkennereket forgalmaztunk.

A tavalyi év során szélesítettük kínálatunkat, így a cirkónium alapanyagok és a megmunkálásukhoz használt eszközök mellett már forgalmazunk kimagasló minőségű Titán, Kobalt-króm, PEEK és PMMA frézelhető tömböket, a különböző alapanyagok megmunkálására alkalmas marófejeket, kézi kidolgozó eszközöket, illetve artikulátor rendszereket.

Kínálatunkat ezután is folyamatosan bővíteni fogjuk, ha nem talál az igényeinek tökéletesen megfelelő terméket, keressen minket bizalommal – csapatunk felkutatja a legmegfelelőbb megoldást az Ön igényeire szabva.

Gróf Attila
Tulajdonos
Cirkon Universum Kft., Gróf Dental Kft.
about