Egyedi ajánlatkérés

A honlapunkon szereplő árak listaárak, egyszeri és egy-egy termék megrendelése esetén érvényesek.

A Cirkon Universum célja, hogy megrendelőink rendszeresen rendeljenek tőlünk, ezért visszatérő vásárlóink számára egyedi ajánlatokat készítünk.

Lehetőség szerint üzenetben küldje el várható megrendeléseinek részleteit, de természetesen telefonon is kereshet minket.

Az Önnek ajánlott árak függnek az egyes vásárlások volumenétől, azok rendszerességétől és a választott termékek típusától.

A Cirkon Universum Kft. által készített árajánlatok az elküldéstől számított 30 napig érvényesek, euróban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Kérjük, hogy kollégáink munkájának megkönnyítése érdekében lehetőség szerint válaszolja meg a következő kérdéseket az ajánlatkérés szövegében.

  • Adott termékkategórián belül melyik márkát választaná szívesebben?
  • Várhatóan milyen rendszerességgel fog rendelni?
  • Az egyes termékek esetén körülbelül milyen mennyiségre számíthatunk megrendelésekként?
  • A cirkónium tömbök esetében, melyik márkát, azon belül melyik típust részesíti előnyben, milyen vastagságú, fehér vagy színezett anyagot milyen arányban fog rendelni a teljes megrendelésen belül?
  • A frézerek esetében, melyik márkát részesíti előnyben, milyen márkájú CNC géphez vásárol, milyen anyagok megmunkálásához, milyen vastagságú marókat milyen arányban fog rendelni a teljes megrendelésen belül?

Kérdés esetén kollégáink készséggel segítenek az Ön számára leginkább megfelelő rendelés összeállításában.

Ajánlatot kérek