CopraSintec Evo K

A világ első „közepesen lágy” Co/Cr marása 98 mm-ben – nedvesen vagy szárazon! A blank előszinterezett, így a legkényesebb szerkezetek és minimális falvastagságok is megvalósíthatók. A blank már nem tartalmaz kötőanyagot, így a szinterezési idő jelentősen lecsökken, ami kevesebb argongáz-felhasználást eredményez. Szintén izosztatikus nagynyomású eljárással gyártják, ugyanazok a jelzések, mint a puhább CopraSintec K. A fúrók nagyon kicsi kopása.

Kérlek, válassz ki egy valid méretet.
Kérlek, válassz ki egy valid méretet.
Kérlek, válassz ki egy valid méretet.

Ár (€)

---

Az izosztatikus nagynyomású gyártási folyamatnak köszönhető optimális homogenitás lehetővé teszi a rudak helyreállítását, akár 14 pontos hidat és a finom kidolgozást ismerős, fogtechnikai kivitelezésben. 4-es típusú nem nemesfém ötvözet, ezért nincs korlátozás az őrölt vagy öntött Co/Cr ötvözetekhez képest. Magas hozam a nagy felületnek és a kis zsugorodásnak köszönhetően – akár 40 egység üresben. Csak 8,5%-os zsugorodás az egyedülálló, izosztatikus nagynyomású gyártási eljárásnak köszönhetően optimális homogenitással – nincs torzulás a szinterezés során. Ismerős nyersmagasság 10mm/12mm/14mm/16mm/18mm és 20mm-ben. A fúrók minimális kopása a puha, de marásálló anyagszerkezetnek köszönhetően – ezért gyakran lágy fémnek is nevezik. Választható nedves vagy száraz feldolgozás viaszstratégiával

A fenti árak nettó listaárak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Az euró és forint között átváltás a megrendelés napján aktuális MNB középárfolyama alapján kerül kiszámításra.
Amennyiben rendszeresen és nagyobb tételben szeretne rendelni, az ajánlatot kérek gombra kattintva megadhatja a várható megrendelése részleteit. Munkatársaink 24 órán belül elkészítik és elküldik Önnek egyedi ajánlatunkat.