CopraSintec K

Puha, mint a viasz, Co/Cr őrlése nedvesen vagy szárazon! Az izosztatikus nagynyomású gyártási folyamat lehetővé teszi akár 14 egységből álló hidak készítését, sőt még az implantátumrúd helyreállítását is. 4-es típusú nem nemesfém ötvözet, ezért nincs korlátozás az őrölt vagy öntött Co/Cr ötvözetekhez képest. A kis zsugorodásnak köszönhetően akár 40 egység is elhelyezhető egy blankba, a fúrók minimális koptatása jellemzi.

Kérlek, válassz ki egy valid méretet.
Kérlek, válassz ki egy valid méretet.
Kérlek, válassz ki egy valid méretet.

Ár (€)

---


Az izosztatikus nagynyomású gyártási folyamatnak köszönhetően optimális homogenitás lehetővé teszi a rudak helyreállítását. A kis zsugorodásnak köszönhetően – akár 40 egység egy blankba.Csak 8,5%-os zsugorodás az egyedülálló, izosztatikus nagynyomású gyártási eljárásnak köszönhetően. Optimális homogenitással – nincs torzulás a szinterezés során
ismerős üres magasság 10 mm/ 12 mm/ 14 mm/ 16 mm/ 18 mm és 20 mm. A fúrók minimális kopása a puha, de marásnak ellenálló anyagszerkezet miatt – ezért gyakran lágy fémnek is nevezik. Opcionális nedves vagy száraz feldolgozás lehetséges viaszstratégiával.

A fenti árak nettó listaárak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Az euró és forint között átváltás a megrendelés napján aktuális MNB középárfolyama alapján kerül kiszámításra.
Amennyiben rendszeresen és nagyobb tételben szeretne rendelni, az ajánlatot kérek gombra kattintva megadhatja a várható megrendelése részleteit. Munkatársaink 24 órán belül elkészítik és elküldik Önnek egyedi ajánlatunkat.