Freedom UHD laborszkenner

Az új, premium kategóriájú Freedom UHD szkenner A DOFlab legnagyobb felbontású 3D szkennere.
Kattinson az ajánlatot kérek gombra, ahol vállalkozása adatait megadva felveheti velünk a kapcsolatot. Munkatársaink 24 órán belül elkészítik és elküldik Önnek egyedi ajánlatunkat.
Amennyiben pályázat keretein belül vásárolná meg a terméket, kérjük jelezze ezt üzenetében és kollégáink készségesen segítenek a pályázati anyag összeállításában.

Tulajdonságok:

A Freedom UHD a DOFlab saját fejlesztésű SSS (Stable Scan Stage) szabadalmaztatott módszertani technológiájával működik. Az SSS technológia lehetővé teszi, hogy munkadarab végig stabil helyzetben maradjon, ugyanis maguk a kamerák forognak a szkennelt felület körül. Mivel a munkadarab nem mozog, az egész szkennelési folyamat megoldható rögzítés vagy ragasztás nélkül.
5.0 MP Ultra HD kamerák
3.0 típusú USB portok, a gyors adatátvitelért.
Egyszerre végezheti a felső-, és alsó fogsorról készített komplett minták vagy akár különálló csonkok egyidejű szkennelését, illetve a készülék képes interproximális szkennelésre is.
A Freedom UHD képes közvetlenül az artikulátorból való szkennelésre.
Amellett, hogy a Freedom UHD tökéletesen szkenneli be a gipszmintákat, képes szilikon és alginát lenyomatokból is 3D-s modellt építeni.
Méret: 33cm x 49,5cm x 43cm
Súly: 17 kg
Elérhető színek: fekete és fehér