Intraorális fogászati szkenner

A gesztusvezérléssel működő intraorális fogászati szkennerek új dimenziót nyitnak a fogorvosok és fogtechnikusok számára.

Kattinson az ajánlatot kérek gombra, ahol vállalkozása adatait megadva felveheti velünk a kapcsolatot. Munkatársaink 24 órán belül elkészítik és elküldik Önnek egyedi ajánlatunkat.

Amennyiben pályázat keretein belül vásárolná meg a terméket, kérjük jelezze ezt üzenetében és kollégáink készségesen segítenek a pályázati anyag összeállításában.

Tulajdonságok:

A tíz kamerával felszerelt gesztusvezérelt fogászati szkennerek nem csak kellemesebbé teszik a mintavételt a páciens számára, de sokkal gyorsabb és pontosabb eredményt biztosítanak a fogorvos és a fogtechnikus számára egyaránt. A fájlok STL formátumban a rendelőből rögtön továbbíthatók a labor számára, ahol a beszkennelt 3D minták alapján a megrendelés egyszerűen és nagy pontossággal elkészíthető.
10 kamerával és 5 LED-el nyílt forráskódú STL fájlokkal dolgozik 17 colos MultiTouch monitor hang és gesztusvezérlés intuitív kezelés WLAN integrált Windows 10, 64 bites, Core i7 processzor, 16 GB RAM számítógép
A kézidarab méretei: hosszúság: 198mm súly: 105g (kábellel együtt 250g) a szkenner fej méretei: 27,4mm x 5,3mm x 11,6 mm fűthető kézidarab státuszjelző LED jelzőfénnyel
A gép méretei: 513mm x 178mm x 375 mm körülbelül 15kg