Vásárlási információk

Vásárlási információk – ÁSZF kivonat


Megrendelés:megrendelését telefonon, email-ben vagy a honlapunkon keresztül és személyesen tudja leadni.

A vásárlás véglegesítése előtt a megrendelés részleteit, a szállítási és számlázási címet minden esetben egyeztetjük Önnel telefonon vagy email-ben.

Fizetés: A vásárlás végösszegét átutalással, vagy személyes értékesítés esetén készpénzben, euróban és forintban egyaránt kifizetheti. Az aktuális katalógusban szereplő forintban kifejezett árak 325 HUF/EUR árfolyamig érvényesek.

Szállítás: Csomagjainkat belföldön a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási díj csomagonként 1.500 Forint, a szállítás 50.000 Forint feletti értékű megrendelés esetén ingyenes.

A megrendelt termékeket 10 munkanapon belül minden esetben házhoz szállítjuk, de tapasztalataink szerint termékeink a megrendelés véglegesítése után 3-4 munkanappal már megérkeznek az Ön által megadott címre.

Garancia: minden termékünk esetén az egyes gyártók által vállalt garanciális feltételek az irányadóak, ezekről részletesen a honlapunkon tájékozódhat.

Elállási jog: A 14 napos, indoklás nélküli elállási jog minden megrendelt termékünk esetében érvényes.

Általános Szerződési Feltételek: a megrendelés véglegesítésével a megrendelő automatikusan elfogadja a Cirkon Universum Kft. ÁSZF-jében foglaltakat. A mindenkor hatályos ÁSZF honlapunkon elérhető.


Elérhetőségek:

Megrendelés:

info@cirkonuniversum.hu

Megyeri Dóra: +36 70 623 9213

Tanácsadás:

Gróf Attila: +36 70 904 3059

Gróf Nelli: +36 70 551 5954